Mikä on hot pocket?

Hot Pocket on valmisruoka, jonka ulkokuori on piirastaikinaa ja sisällä on erilaisia täytteitä, esim. juustoa, lihaa, tai kasviksia. Normikokoisessa Hot Pocket pakkauksessa on kaksi samanmakuista piirakkaa. Kinkku & cheddar, pepperoni pizza, kana ja parsakaali, Philly cheesesteak, ja jauheliha taco ovat esimerkkejä Hot Pocket täytteistä. Kaiken kaikkiaan makuja on monia kymmeniä.

"Hot Pocket" on Nestlen omistama tavaramerkki. Tuotteen valmistus aloitettiin vuonna 1983. Hot Pocketteja voi ostaa lähes mistä tahansa ruokakaupasta, lähikaupasta ja huoltoasemalta Amerikassa.

Pizzan makuinen Hot Pockets paketti

Hot Pocketit ovat legendaarinen ruoka erityisesti opiskelijoiden keskuudessa, koska opiskelijoilla voi olla rajoitetut mahdollisuudet kokata ja tarve syödä "vaan jotain" nopeasti. Yleisesti Hot Pocket sopii tilanteisiin, jolloin ei ole aikaa tai mahdollista kokata, esimerkiksi vuorotyön takia.

Hot Pocketit valmistuu mikrossa noin 2 minuutissa, jonka jälkeen sen pitää antaa jäähtyä toiset 2 minuuttia. Hot Pocket pitää lämmittää erityisessä pahvisessa Hot Pocket -taskussa. Syödessä sama tasku auttaa pitämään kiinni piirakasta ja pitää sormet puhtaina.

Ennen Mikroa


Mikron Jälkeen - oikeaoppinen Hot Pocket valuu ulos reunoista


Seuraa paketin ohjeita


Seuraa paketin ohjeita

Hot Pocket ei ole terveysruoka. Yhdessä piiraassa on noin 350 kaloria, 9 grammaa tyydyttyneistä rasvoista, ja 0.7 g suolaa. Hot Pocketin suosio johtuu lähinnä sen nopeudesta ja helppoudesta. Hot Pocketeista on myös terveellisempi variaatio ”Lean Pockets”, mikä on parempi vaihtoehto ihmisille, jotka syövä piiraita säännöllisesti.

Emme suosittele Hot Pocketteja osaksi ruokavaliota (tämä elämys on verrattavissa suomalaiseen roiskeläppään), mutta mikäli mahdollista, kokeile joskus!

Puhekielessä "Hot Pocket" termi viittaa joskus naisen alapäähän. Riippuen asiayhteydestä, päättele mistä taskusta puheessa on oikeasti kyse.