Kommentiointisäännöt

Tervetuloa kommentoimaan amerikassa.net-sivustolla.

Voi osallistua kommentointiin sivustolla julkaistavien artikkelien yhteydessä. Kommenteissa julkaistavat mielipiteet ovat kirjoittajien omia mielipiteitä.

Sivuston ylläpitäjällä on oikeus estää yksittäisen kommentoijan pääsy sivustolle estämällä viestien lähettäminen tämän henkilön käyttämästä IP-osoitteesta, mikäli kyseinen keskustelija toimii näiden sääntöjen vastaisesti.

Sivuston ylläpitäjä voi tarvittaessa luovuttaa viestin lähettäjän tunnistetiedot poliisille.

Säännöt

  • Jokainen kommentointeihin osallistuva henkilö on itse vastuussa viestiensä (eli kirjoituksensa tai muun lähettämänsä materiaalin) sisällöstä ja siitä, että ne ovat lakien ja hyvien tapojen mukaisia.
  • Selvästi hyvän tavan vastaisia voivat olla esimerkiksi seuraavanlaiset viestit: asiattomuuksia, väkivaltakuvauksia vihapuhetta tai kiroilua sisältävät viestit.
  • Kuka tahansa voi lukea ja kirjoittaa kommentteja, eikä kommentointi edellytä kirjautumista mihinkään palveluun. Huomio kuitenkin että jotkut kommentointiin liittyvät oheisominaisuudet edellyttävät Disqus-palveluun tunnistautumista.

Viestien poisto

Amerikassa.net poistaa sivustolta rikoslain vastaiset viestit, viestien osat tai kokonaiset viestiketjut. Sivuston ylläpitäjä voi lisäksi muokata tai poistaa sivustolta selkeästi hyvän tavan vastaisuuksia sisältävän viestin, viestin osan tai kokonaisen viestiketjun taikka järjestelmän toiminnallisuutta haittaavan viestin. Ylläpito voi rajata kommentointia. Sivustoa ei saa käyttää minkään järjestön tai tahon viestintään ilman ylläpidon lupaa.

Jos huomaat näitä sääntöjä rikottavan, voit ilmoittaa siitä kyseisen viestin kohdalta ”Ilmoita asiaton sisältö” -nappulalla.

Jos sinulla on palautetta ylläpidolle, lähetä viesti osoitteeseen hei@amerikassa.net.