10 Lapsiystävällistä Kohdetta New Yorkissa

Suunnitteletko matkaa New Yorkiin pienten lasten kanssa? Lasten mielikuvitus on ääretön ja New York City voi siten jättää elinikäisen vaikutelman. Seuraavassa joitakin turvallisia ja unohtumattomia tapoja kokea kaikki New Yorkin kaupunginosat pienten lasten kanssa.

1. Vilkuta Vapaudenpatsaalle

Patsaan kruunun yläosaan tai jopa jalustalle pääseminen on uskomaton kokemus. Jos et pääse Liberty Islandille, voit nähdä maailmankuulun ikonin useilla erilaisilla New York Harbor -lauttamatkoilla. Staten Island -lautta ja Governors Island -lautat matkaavat pastaan ympäristöllä. Patsaan näkee myös Valentino-laiturilla Red Hookissa, Brooklynissa.

2. Pyörähdä Janen Karusellissa

Brooklyn Bridge Parkista löytyy historiallinen vanhanajan aarre - hevoskaruselli. Nämä värikkäät ja koristeellisesti veistetyt hevoset kiinnittävät perheen pienten huomion varmasti! Myös muut paikat puistossa ovat näkemisen arvoisia. Brooklyn Bridge Parkista löytyy leikkikenttiä, maanpäällinen uima-allas, rullaluistelualue, ja monia nurmikkoisia piknikpaikkoja.

Janen Karuselli

3. Pongaa Maailman Suurin Dinosaurus

Olisi helppo viettää tuntikausia tutkimalla Amerikan luonnonhistorian museon pienoismallisaleja, mutta useimmat lapset olisivat varmasti innoissaan nähdessään ihka oikean Titanosauruksen. Tämä dinosaurus on niin iso ettei se mahdu kokonaan galleriaan jossa se on esillä.

Titanosaurus

4. Valloita Kasvitieteellisen Puutarhan Sokkelo

Kaupungin suurin vihreä paratiisi löytyy Bronxin New Yorkin kasvitieteellisestä puutarhasta. Erityinen lapsille suunnattu vehreä puutarha tarjoaa hyvän paikan pienille jossa voi rauhassa leikkiä, kiipeille, ja nauttia sokkeloista.

New Yorkin Kasvitieteellisessä Puutarhassa

5. Vieraile Governors Islandilla

Täältä löytyy kaupungin pisin liukumäki — se on yli 17 metriä pitkä! Ota ilmainen lauttamatka saarelle, ja vuokraa polkupyöriä tai monipaikkainen "surrey" -polkupyörä. Lapsilla tulee olemaan mukavaa kruisaillessa tällä historiallisella saarella.

Pyöräilyllä Governors Islandilla

6. Käväise Nukketeatterissa

Central Parkista löytyy ruotsalais-vaikutteinen marionettinukketeatteri, Swedish Cottage Marionette Theater. Se sijaitsee yli 140 vuotta vanhassa hirsimökissä ja siellä voi nauttia lapsiystävällisestä viihteestä useimpina arkipäivinä.

Tämä hirsimökki kätkee sisäänsä nukketeatterin

7. Nauti Viileitä Herkkuja

Flushing Meadowsin Corona Parkin puistosta löytyy legendaarinen, vuosikymmeniä vanha "Italian Ice" jääherkkumyyjä: Lemon Ice King of Corona. Valikoimassa on yli 60 erilaista makua. Valikoima on niin suuri että jokaiselle perheenjäsenelle löytyy varmasti omaa makua miellyttävä herkku!

Jäätävän hyvää

8. Aja Neliöpyöräisellä Kolmipyörällä

Flatironin alueella sijaitsevassa kansallisessa Matematiikan Museossa on kaksi kerrosta käsinkosketeltavia teoksia ja virikkeitä. Tämä vierailukohde takaa mielenkiintoista hämmästeltävää. Bonuksena saattaa matkamuistoksi tarttua uusi matematiikan käsite tai pari.

Neliöpyöräinen Kolmipyörä

9. Tutustu Luonnolliseen Leikkipaikkaan Prospect Parkissa

Osa Superstorm Sandyn kaatamista puista päätyi Zuckerin luonnontutkimusalueen. Alueella oleilu luo helposti puitteet mielikuvitukselliseen leikkiin. Äläkä missaa muuta puistoa johon kuuluu eläintarha, luistinrata, historiallinen talo ja kesäsunnuntaisin herkullinen Smorgasburg -ruokafestivaali.

Natural Playground Prospect Parkissa

10. Ruoki Kotieläimiä Maatilalla

Queens Countyn maatilamuseoon pääsemiseksi kannattaa nähdä ylimääräistä vaivaa: tämä on yksi harvoista New York Cityn toimivista maatiloista, ja se on jo yli 300 vuotta vanha. Siellä voit matkustaa traktorissa, ostaa vihanneksia maatilalta, ja nähdä ja paijata vuohia, lampaita ja muita maatilan kotieläimiä.

Queens Countyn Maatilamuseolla voi syöttää eläimiä